Днес милиони погледи са вперени в тях и милиони женски

...
Днес милиони погледи са вперени в тях и милиони женски
Коментари Харесай

Звезди разказват за първите си целувки

Днес милиони погледи са вперени в тях и милиони женски и мъжки сърца бият като луди, щом ги видят. Но преди години, когато славата още е отдалечен мираж, тези световноизвестни звезди са били просто стеснителни хлапета с плахи първи стъпки в любовта.

Риана се е открехнала за целувките чак в гимназията. Днес дефинира първото си сходно прекарване като най-ужасното нещо, което в миналото й се е случвало. Момчето е било по този начин положително да я наплюнчи уместно.

След тази целувка Рири се е зарекла в никакъв случай повече да не се целува. Разбира се, не е спазила това заричане, само че и до през днешния ден се усеща травмирана от първия си път.

Джъстин Бийбър за първи път е усетил усета на женски устни едвам на 11. Ситуацията в неговия случай е изпълнена с романтика - зима, снежен рид, две премръзнали хлапета... Днес изпълнителят дефинира тази паметна целувка като " странна ", само че сигурно не и като ужасна.

 Снимка 328930

Ед Шийран през смях споделя, че май е бил гледал повече " Orange County " и " One Tree Hill ". Затова се е считал за много квалифициран за прекарването. И въпреки всичко, първата му целувка не е съумяла да оправдае високите му упования.

Зейн Малик споделя с усмивка, че се е целувал за първи път на 13 години. Момичето е било много по-високо от него. Затова му се е наложило да се качи върху тухла, с цел да успее да доближи равнището на лицето й.

 Тейлър Суифт усъвършенства личните си върхове
Тейлър Суифт усъвършенства личните си върхове

Певицата остана без награди от Mtv

Тейлър Суифт признава, че за първи път се е целувала с един от своите другари. След това станали гаджета и по този начин за към година. Тя пази благи мемоари от прекарването и го дефинира като " сладко ".

Изпълнителят Ник Джонас несъмнено може да се хвали със своята първа целувка, тъй като е била с Майли Сайръс . Двамата са били на среща в пицария, приключила със заветната целувка. На Ник може да му е занимателно, само че на Майли едва ли й е било. Той споделя, че си е хапнал пица с щедро количество лук, преди да слеят устни.

 Снимка 328931

Първата целувка на Зак Ефрон е била в къща на дърво и част от игра на " истината или се осмеляваш ". Той се е оказал единственото момче в компания от девойки. Явно огромно целуване е паднало!

Джиджи Хадид се е целунала за първи път с момче, което доста е харесвала. Двамата били в неговия дом и гледали заплашителен филм. Когато останали уединено, слели устни и... брекети. Въпреки леко сконфузната обстановка, супермоделът не крие, че по-късно й се е желало непрекъснато да се целува със същото момче, написа R1L Celebrity.

 Снимка 328932

Кейти Пери също се е целувала за първи път сякаш на смешка. Играейки на шише със свои приятелки, тя се е почувствала като че ли има мокра риба в устата. Естествено, наясно е, че когато си в шести клас, няма по какъв начин френската целувка да бъде изкуство. Но пък да я съпостави с настъпление на плужек...

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР