Днес Меркурий излиза от своята ретроградност, но негативното влияние ще

...
Днес Меркурий излиза от своята ретроградност, но негативното влияние ще
Коментари Харесай

Неудачен ден за бизнес и търговия. Стойте далеч от финансови въпроси и решения!

Днес Меркурий излиза от своята назадничавост, само че отрицателното въздействие ще продължи още 2-3 дни.

Луната е в символ Овен до 11:52ч на 16 април. Опасно време, което води до спорове, разногласия, прочувствено напрежение, импулсивност и прибързване. Дори и най-хубавият, благ и прелестен човек може да се трансформира в кавгаджия, който не се интересува от възприятията на хората към себе си. Да се понижи физическата интензивност, освободете се от тежки домашни отговорности. Едва ли ще се получи добър резултат в този момент. По-добре пълноценно почивайте и събирайте сили. Човек става припрян, не търпи съществуването на невидими окови. Често се появяват главоболия и се задействат мигрените. Да не се вадят зъби, да не се вършат операции по лицето.

29 лунен ден стартира от 06:46ч и продължава до 04:58ч на идващия ден. Твърде рисково време. Емоционалната сила е прекомерно нестабилна. Точно по тази причина не трябва да се предявяват прекомерни условия и искания. Мнозина хора ще почувстват някакво вътрешно напрежение, все едно имат вътре пружина в тях, която се разпъва и е подготвена да ги раздра. Това за жалост постоянно предизвика разногласия и спорове. Всеки е добре да има самоконтрол над държанието и реакциите си, да заобикаля гневните прояви.

Не започвайте нови каузи. Не вземайте решения и не правете никакви проекти. Крайно несполучлив ден за бизнес, както и за търговия. Дръжте се по-далеч от финансовите въпроси и решения. Този ден е по-добре да се прекара в усамотение или измежду природата. Ако не е неотложно, по-добре не предприемайте пътешестване.

Добре е да се уедините и да почивате. Възможно е умерено физическо натоварване. Може да се занимавате с дома си, с семейството. Хубаво е да опечете самун, пита, нещо домашно приготвено. Може да се занимавате с не доста значими каузи.

Добре е да гори свещ, да има повече светлина. Подходящо време за четене на мантри и молебствия. Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате комплицирани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете. Молитвата е метод, посредством който се предаваш, молиш за помощ и се отваряш, с цел да получиш поддръжка.

Отношенията в този ден са напрегнати. Всякакви разногласия са неуместни в този момент. Да се заобикалят изяснявания на връзки и влизане в спорове. Най-добре е всички в фамилията да се заемат с потребни каузи. Стремете се към положителни действия. С подрастващото потомство бъдете деликатни, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора.

Секс - Добре е да се откажете от всевъзможен тип секс и даже да забравите, че съществува такова нещо. Интимните връзки водят постоянно до разногласия, обиди и болести по сексуален път.

Сънища – Съновиденията носят доста потребна информация за тези, които желаят да схванат себе си и своята душа. На алегорично ниво са сложени вашите най-сложни душевни проблеми. Бъдете деликатни към всичко, което ви се присъни даже да ви се стори на пръв взор цялостна нелепост.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР