Днес Меркурий излиза от своята ретроградност, но негативното влияние ще

Днес Меркурий излиза от своята ретроградност, но негативното влияние ще ...

Неудачен ден за бизнес и търговия. Стойте далеч от финансови въпроси и решения!.


Днес Меркурий излиза от своята ретроградност, но негативното влияние ще продължи още 2-3 дена.

Луната е в знак Овен до 11:52ч на 16 април. Опасно време, което води до конфликти, спорове, емоционално напрежение, импулсивност и прибързване. Дори и най-добрият, мил и приятен човек може да се превърне в грубиян, който не се интересува от чувствата на хората около себе си. Да се намали физическата активност, освободете се от тежки домашни задължения. Едва ли ще се получи добър резултат сега. По-добре пълноценно почивайте и събирайте сили. Човек става нетърпелив, не търпи наличието на невидими окови. Често се появяват главоболия и се активират мигрените. Да не се вадят зъби, да не се правят манипулации по лицето.

29 лунен ден започва от 06:46ч и продължава до 04:58ч на следващия ден. Твърде опасно време. Емоционалната енергия е твърде нестабилна. Точно затова не бива да се предявяват прекалени изисквания и претенции. Мнозина хора ще почувстват някакво вътрешно напрежение, все едно имат вътре пружина в тях, която се разпъва и е готова да ги разкъса. Това за съжаление често провокира спорове и конфликти. Всеки е добре да има самоконтрол над поведението и реакциите си, да избягва гневните изблици.

Не започвайте нови дела. Не вземайте решения и не правете никакви планове. Крайно неудачен ден за бизнес, както и за търговия. Дръжте се по-далеч от финансовите въпроси и решения. Този ден е по-добре да се прекара в уединение или сред природата. Ако не е наложително, по-добре не предприемайте пътуване.

Добре е да се уедините и да почивате. Възможно е умерено физическо натоварване. Може да се занимавате с дома си, с домакинството. Хубаво е да опечете хляб, пита, нещо домашно приготвено. Може да се занимавате с не много важни дела.

Добре е да гори свещ, да има повече светлина. Подходящо време за четене на мантри и молитви. Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате объркани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете. Молитвата е начин, чрез който се предаваш, молиш за помощ и се отваряш, за да получиш подкрепа.

Отношенията в този ден са напрегнати. Всякакви спорове са неуместни сега. Да се избягват изяснявания на отношения и влизане в конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Секс - Добре е да се откажете от всякакъв вид секс и дори да забравите, че съществува такова нещо. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Сънища – Съновиденията носят много полезна информация за тези, които искат да разберат себе си и своята душа. На символично равнище са поставени вашите най-сложни душевни проблеми. Бъдете внимателни към всичко, което ви се присъни дори да ви се стори на пръв поглед пълна безсмислица.

Източник: novini.bg