Днес Меркурий и Слънцето преминават в знак Риби, където ще

...
Днес Меркурий и Слънцето преминават в знак Риби, където ще
Коментари Харесай

Денят на човешкото грехопадение е

Днес Меркурий и Слънцето минават в символ Риби, където ще се причислят към Венера и Нептун.

Луната е в символ Риби до 14:06 ч - Луната прави хората прочувствено нестабилни, с нараснала сензитивност. Засилва се интуицията. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики. Краката са чувствителни, тъй че обърнете внимание на обувките, които носите. Те би трябвало да са оптимално комфортни.

Луната се движи по празен курс до 14:06 ч. През този интервал не се стартира нищо значимо.

В 14:06. Луната минава в символ Овен, където ще остане до 21:13ч на 20 февруари. Хората ще стартират да се ентусиазират и да стават по-енергични. Уязвими са е главата, мозъка, очите.

4 лунен ден стартира от 08:46 и продължава до 09:14 ч на идващия ден. Символ на деня е Дървото на познанието. Това е денят на човешкото грехопадение и първият от неподходящите дни - лицемерен ден. На дейностите на човек, светът стартира да реагира точно в този лунен ден. Бъдете деликатни, защото на всички места дебнат изкушения и провокации.

Счита се, че този лунен ден е обвързван с небето. Днес Висшите сили приказват посредством знаците на небесата. В този ден следва да бъдете пасивни и да се оставите по течението. Ден за съзерцаване и молитва. В него е нужно да се четат мантри, молебствия. Особено е значима молитвата – апел към Бога Отец. Носете го в сърцето си и през деня и нощем. Молете се и вашата молба ще бъде чута.

Благоприятно е за другарство, само че да се заобикалят интензивните контакти, новите запознанства, груповата работа. Те като предписание ще завършат зле в края на деня. Най-добре е да се организира това време в усамотение или в фамилен кръг. Не бива да се вземат прибързани решения. Всичко, което се подхваща, би трябвало подробно да се обмисли. Избягвайте двойствените обстановки.

Препоръчва се пост и самоограничение, както и сдържаност във всичко. В този ден може да намерите без труд това, което сте смятали за окончателно изгубено. Може да почувствате дискомфорт. Възможни са пристъпи на потиснатост.

Препоръчва се физическо натоварване, да се прекара повече време на чист въздух и разходки пешком. Всяка болест, която възникне в този момент е напътствие за кармични проблеми на индивида. Болестите зародили през днешния ден, може да получат затруднение и да бъдат продължителни, в случай че не им се обърне незабавно съществено внимание и не стартират да се лекуват в точния момент. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Отношения – Ако някой от околните ви потърси съвет от вас през това време, не бързайте незабавно да го давате. Първо огледайте обстановката от всички страни. Бързо взетите решения са огромна неточност в този миг. Търсете във всичко златната среда, намирайте взаимни отстъпки.

Секс - Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по-леки форми на секс. Ако дамата е девствена, то се предлага да не го прави за първи път тъкмо в този момент.

Подстрижка- Не е добре да се подстригвате в 4-я лунен ден.

Сънища - Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това значи, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно позволение. Ако ви се присъни някой умрял непосредствен човек, значи, че тъкмо той ви пази в дадения интервал от време.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР