Днес Mercedes-Benz обяви, че по време на елитното автомобилно събитие

...
Днес Mercedes-Benz обяви, че по време на елитното автомобилно събитие
Коментари Харесай

Седмица до премиерата на новия Mercedes-AMG GT

Днес Mercedes-Benz разгласи, че по време на елитното автомобилно събитие Pebble Beach Concours d`Elegance (17-20 август) ще се състои международната премиера на напълно новия суперспортен Mercedes-AMG GT.

Въпреки, че точно международната премиера ще бъде главен акцент в присъединяване на марката на събитието, от компанията са подготвили и други забавни експонати и изненади, като извънредна специфична версия въз основата на Mercedes-AMG SL, няколко ретро и концептуални автомобила, включително и .

Към момента, от Mercedes-Benz не споделят детайлности за новата генерация на Mercedes-AMG GT, като анонсират единствено това, че той ще дебютира с " модифицирана габаритна идея " спрямо предшественика си, само че ще остане правилен на своите спортни и динамични качества. " По този метод, напълно новият AMG GT въплъщава високите стандарти на марката за първокласна динамичност, като никой различен артикул от Афалтербах ", споделят от компанията.

Сериозно наличие на Pebble Beach Concours d`Elegance дава обещание и Mercedes-Maybach, като измежду експонатите ще бъдат Maybach Zeppelin DS 7 от 1932 година, напълно електрическият Mercedes‑Maybach EQS 680 SUV и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР