„Днес макар и жива, не съм убедена, че живея живота,

...
„Днес макар и жива, не съм убедена, че живея живота,
Коментари Харесай

Нана на 46: Не съм се отказала от мечтите си - slava.bg

„ Днес въпреки и жива, не съм уверена, че пребивавам живота, който бих желала. Да си изолиран от фамилията си, приятелите си, не е животът, за който съм мечтала. Но към момента имам фантазии, което ме успокоява “. Това написа Нана Гладуиш във Фейсбук. На 6 април тя стана на 46 година и посрещна рождения си ден вкъщи.

Тв водещата написа, че не е сигурна на какъв брой тъкмо става, тъй като от време на време се усеща на 100, а различен път – на 18.

Нана показа фотография с цветята, които е получила по случай празника. И благодари на колежките си от „ Една от 8 “ за изненадата “.

„ Ако имам право, през днешния ден бих си поискала здраве, мъничко успокоение и повече шанс за всички нас “, разяснява още тя.

Много от последователките на тв водещата я поздравиха за рождения ден и ѝ благодариха за поддръжката в битката им с рака на гърдата.

Наскоро фондацията на Гладуиш подари 300 защитни маски на онкологичната болница в Благоевград. Те ще бъдат раздадени на пациентите, заболели от рак, които са една от рисковите групи, които могат да се разболеят от ковид.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР