Днес лидерът в областта на електромобилите- Renault, обяви, че компанията ще отвори

...
Днес лидерът в областта на
електромобилите- Renault, обяви, че
компанията ще отвори
Коментари Харесай

Renault отваря първия си концептуален магазин за електромобили в Европа

Днес водачът в региона на електромобилите- Renault, разгласи, че компанията ще отвори първия си концептуален магазин за електромобили на 16 февруари в Стокхолм, Швеция.

Позициониран в Täby Centrum- един от най-големите търговски центрове в Швеция, Renault Electric Vehicle Experience Center ще даде възможност на потребителите да се запознаят от близко със света на електромобилите и преимуществата, които предлагат те, да получат отговори на въпросите си по отношение на тяхната експлоатация, както и да изберат най-подходящото за потребностите си актуално предложение на френската марка.

Концептуалният магазин на Renault ще бъде разделен на няколко зони, в това число изложбена с експонати, осведомителна, в която ще има данни за локалната зарядна инфраструктура, законови разпореждания, държавни дотации, условия за поръчка и други. В центъра ще има и обособена зона за спомагателна връзка и релакс, а при предпочитание за тестово шофиране, представителите на марката ще могат да отговорят на момента

От Renault афишират, че компанията очаква отварянето на сходни търговски обекти и в други европейски градове.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР