Днес Левски празнува своя 105 рожден ден. От лагера на

...
Днес Левски празнува своя 105 рожден ден. От лагера на
Коментари Харесай

Левски на 105 години!

Днес Левски чества своя 105 рожден ден. От лагера на " сините " използваха обществените мрежи да поздравят почитателите си.

Ето известието на столичани:

105 години памет! 105 години пристрастеност и обич! 105 години чест и популярност! 105 незабравими лета от мига, в който група момчета от II мъжка гимназия организираха учредителното заседание за формиране на формален състезателен клуб. Клубът в нашите сърца. Клубът, който Борис Василев-Боркиша ориса с думите " Левски " ще го кръстим! ". За да пребъде и до през днешния ден завета за доблестта, достолепието, битката и смелостта.

Вече 105 години всички, свързани със " синята " концепция, споделяме наслади и безредици. Моменти на велика еуфория от триумфа и рани от неуспеха. Не забравяме нито миговете, в които сме били на върха, нито тези в които сме преживявали загуби. Спомняме си легендите, съхраняваме паметта и ще продължим да следваме образеца на великите имена, които сътвориха мита за величието на футболната игра. Защото името ни задължава. Защото " Левски " е и постоянно ще бъде онази искра, която пали огъня на пристрастеността даже в най-тежките моменти.

Дори в тези мигове, когато всеки би се отказал, в случай че нямаше отсреща си своя максимален капитал - " синята " аудитория. Тази, която в никакъв случай не се съобщи! Тази, която е постоянно и на всички места до своя клуб! Тази, която в никакъв случай не изостави своя тим! Тази, поради която " Левски " го има и през днешния ден!

105 лета по-късно...

Заедно до финален мирис!
 Официално: Левски без редица съществени футболисти за визитата на Берое
Официално: Левски без редица съществени футболисти за визитата на Берое

Горанов, Костов, Тиам, Михайлов и други въобще не откриха място в " синята " група
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР