„Днес лъсна истината за нова управляваща коалиция ГЕРБ, ДПС и

...
„Днес лъсна истината за нова управляваща коалиция ГЕРБ, ДПС и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Цветан Цветанов оповести истината за нова управляваща коалиция ГЕРБ-ДПС-ОП

„ Днес лъсна истината за нова ръководеща коалиция ГЕРБ, Движение за права и свободи и Оперативна програма. Тя беше оповестена от господин Цветанов “. Това написа ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във Facebooк. Тя цитира изявление на Цветанов, съгласно което ГЕРБ се съгласили да отпаднат преференциите при гласуването по искане на Движение за права и свободи.
„ Но забележете за какво: „ в името на опазване на стабилността на ръководството “.
„ Вече е ясно кой крепи държавното управление на Борисов. Само и единствено да останат на власт с поддръжката на Движение за права и свободи, посегнаха на правото ви да избирате персони, като размествате партийните листи “, акцентира тя.
Според нея е забавно и изречението на Цветанов: „ съгласих се от името на ГЕРБ “. „ Да не би ГЕРБ да са свалили Борисов от лидерския пост и да са избрали Цветанов и да не сме разбрали? ", попита Нинова.
Припомняме, че през днешния ден в ефира на Нова тв Цветанов призна, че той се е съгласил от името на ГЕРБ с предлагането на Движение за права и свободи да отпаднат преференциите в името на опазване на стабилността на ръководството.
"Имахме доста тежък ден. Говорих с сътрудниците - и им споделих - избираме дали да има предварителни избори и политически безпорядък или реализираме политически консенсус, с цел да продължи работата на Народното събрание, и несъмнено, стабилността, която би трябвало да подсигуряваме с триумфите, които има държавното управление. Държавата е над всичко ", изясни Цветанов.
„ Обединените патриоти направиха консенсус, с цел да остане в този вид, който оферират ДПС”, уточни още Цветанов. "В живота е по този начин. Понякога би трябвало да направиш крачка обратно, с цел да направиш след това две напред ", метафизичен заключи драматизма на обстановката зам.-председателят на ГЕРБ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР