Днес Lamborghini разпространи първите изображения и подробности за новата си суперспортна кола

...
Днес Lamborghini разпространи първите
изображения и подробности за новата си
суперспортна кола
Коментари Харесай

Автосалон Франкфурт 2019: Хибридът Lamborghini Sian се ускорява до 100 км/ч за 2.8 секунди

Днес Lamborghini популяризира първите изображения и детайлности за новата си суперспортна кола Sian, която ще бъде представена публично по време на международното ревю във Франкфурт през идната седмица.

Lamborghini Sian разполага с иновативна хибридна задвижваща система с V-образен, 12-цилиндров мотор, компактен електромотор и иновативен суперкондензатор, с обща максималната мощност на която е 819 конски сили, което превръща колата в най-мощната и бърза в цялата история на марката.

Sian, който е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 2.8 секунди и да развие максимална скорост на придвижване от над 350 км/ч, ще бъде създаден в лимитирана серия от единствено 63 екземпляра, като всеки един от тях ще бъде персонализиран изцяло по отношение на желанията на клиента.

"Най-бързото Lamborghini би трябвало да бъде визуален и симфоничен успех, толкова запомнящ се за тези които се разминат с него, колкото и за привилегированите да го ръководят ", споделя Матия Боркерт, шеф дизайнер на Automobili Lamborghini. "Той е вдъхновен от Countach, само че Sian е футуристична икона, а не ретроспекция ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР