Днес, когато мобилните устройства са все повече място за забавление,

...
Днес, когато мобилните устройства са все повече място за забавление,
Коментари Харесай

Кристален звук, с най-мощните високоговорители - Motorola създаде ново смартфон изживяване

Днес, когато мобилните устройства са от ден на ден място за развлечение, потребителите очакват от смарт телефоните съвършен тон, първокласни спецификации и кристално ясни екрани. Отговорът на целия този лист от изисквания  би могъл да е вградена технология за конфигуриране на звука, с помощта на която музиката, видео клиповете и телефонните позвънявания са по-ясни и мощни от всеки път. Това е новаторското решение на Motorola, която въведе мобилната технология Waves MaxxAudioⓇв своя флагмански модел motorola edge+ . Резултатът от това е устройство с най-мощните високоговорители, които се оферират на пазара сега.

Звукът може да предизвика дълбоки прочувствени реакции, които няма по какъв начин да бъдат повторени по какъвто и да било различен метод. Затова  motorola edge+ идва с най-силните и мощни стерео високоговорители, както и прецизна конфигурация за аудио преживяване с професионално качество и по-дълбок и компактен тон. За този революционен поврат в издигането на звука на напълно ново равниище, Motorola обедява усилия с Waves Audio. Waves Audio е водещият международен производител и модернист в областта на аудио софтуера и професионалната обработка на цифрови аудио сигнали и притежател на премия Technical GRAMMYⓇза своите новаторски разработки

Хардуерните и софтуерните принадлежности с марката Waves Audio се употребяват необятно във всеки аспект от аудио продукцията и могат да бъдат чути в хитови записи, в огромни кино продукции и известни видео игри по целия свят. Waves обезпечава продуктивност на високоговорителите на смарт телефона по метод, който никой до момента не е правил. А  motorola edge+ взима този програмен продукт за аудио обработка, роден в звукозаписните студия, и го дава на своите консуматори с цел да им обезпечи неповторимо аудио преживяване.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР