Днес, когато честваме годишнина от обявяването на независимостта на България,

...
Днес, когато честваме годишнина от обявяването на независимостта на България,
Коментари Харесай

Карадайъ в Кирково: Независимост означава отговорност. Да премахнем модела на омразата

 Open photo

Днес, когато честваме годишнина от оповестяването на независимостта на България, би трябвало да си напомним нещо доста значимо: Независимост значи непоклатимост, сигурност, само че и отговорност. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Кирково.

Движение за права и свободи постоянно е било номер 1 в политиката, тъй като сме подхождали с грижа и отговорност към жителите, към себе си и най-много - към страната. Мисля, че пристигна време този път и България да бъде номер 1, сподели Карадайъ и уточни пътя:

В каскадата от рецесии, в които живеем, пристигна време да подхождаме с отговорност към хората и страната като създадем устойчиво ръководство, съобщи Карадайъ.

Той сподели още, че е време да се отстрани модела на омразата, разделянето и опълчването от политическия терен.

Според Карадайъ нормалността трлябва да се върне в политиката, а това може да стане с смяна на формулата за ръководство на страната.

Вместо да слушаме неистини, желаеме да виждаме националните цели и цели, а омразата, опълчването и разделяне да отстъпи място на единодушия по тези цели и цели, които да се дефинират посредством разговор сред власт и съпротива. Само по този начин ще бъдат открити най-хубавите решения за превъзмогването на рецесиите, добави Карадайъ.

Няма време за „ кукувици “, които се настаниха в готовата къща в нашата Родина. Имаме потребност от майстори, а те са в Движение за права и свободи, тъй като при нас е и експертизата, и опита, и ключа за решение на проблемите и превъзмогване на рецесиите, сподели още ръководителят на Движение за права и свободи.

" В Движение за права и свободи имаме и още една отговорност - да пазим демокрацията, тъй като ние я докарахме в България и платихме доста висока цена за нея. Като станахме членове на НАТО и Европейски Съюз си помислихме, че демокрацията е даденост, само че се оказа, че не е по този начин.

Гледахме от 2009 година по какъв начин се гази страна, държавност, по какъв начин се нарушават права и свободи и по какъв начин не се съблюдават законите. Докато няма правила - няма народна власт, няма независимост, не се съблюдават и правата ", сподели Карадайъ.

Той поздрави демократичната полиция, която се грижи за сигурността на хората и спазването на законите.

Но на тези, другите, които изпълняваха политически поръчки, използваха държавния уред и държавния запас за политически цели, преса и напън върху хората и по този начин трансфораха полицията в милиция, желая да им кажа - Рашковците ще си заминат, само че Движение за права и свободи ще остане, сподели още водачът на Движението.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР