Днес кметът на Община Несебър Николай Димитров, председателят на общинския

...
Днес кметът на Община Несебър Николай Димитров, председателят на общинския
Коментари Харесай

Две нови придобивки за Обзор

Днес кметът на Община Несебър Николай Димитров, ръководителят на общинския съвет Румен Кулев и Христо Янев – кмет на Обзор, откриха  два нови обекта.

По предложение  на родители и управлението на  ДГ " Обзорче “-гр. Обзор, общината инсталира ново оборудване за игра и спорт в двора на детското заведение.

В малко приветствено слово кметът акцентира, че в резултат на дългогодишната и  поредната политика, в образованието и обществената сфери, материалната базата на огромна част от общинските детските градини и учебни заведения е достигнала забележителни за страната ни  равнища.Това ни задължава още повече да се грижим и пазим  придобитото с общи старания и средства имуществото.

Вторият обект е в непосредствена непосредственост с улица " Стара планина " в Обзор. В региона на улицата от години протичаха свлачищни процеси, които в резултат на подхванати укрепителни ограничения, посредством вложени стоманено- бетонни детайли – са прекъснати.

 В озеленената повърхност по дължината на улицата беше монтиран  светещ надпис с името на града " ОБЗОР “. Идеята за цветната атракция бе на Дамски клуб " Монро “, като финансирането бе осъществено с общински средства. Представителки на клуба благодариха за положителното съдействие с локалната власт, разследване на което се осъществят редица  начинания.

Кметът Николай Димитров поздрави присъстващите и ги увери, че както и до в този момент, общината ще работи в разговор с местните  цивилен структури, тъй като всяко усъвършенстване на градската инфраструктура прави Обзор все по-атрактивен  за многочислените наши и непознати туристи. Реализацията на такива начинания са не просто облага за Обзор, те са имиджоопределящи за цялата Община Несебър. Приветствия към присъстващите насочиха също ръководителят на Общински съвет- Несебър Румен Кулев и Христо Янев- кмет на Обзор.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР