Днес китайският производител на зареждаеми (PHEV) хибридни автомобили Lynk &

...
Днес китайският производител на зареждаеми (PHEV) хибридни автомобили Lynk &
Коментари Харесай

Lynk & Co ще стъпи и в България

Днес китайският производител на зареждаеми (PHEV) хибридни коли Lynk & Co, който е взаимна самодейност от колоса Geely Automobile Holding и Volvo, разгласи, че компанията възнамерява съществено нарастване в пазарното си наличие в Европа.

За разгръщането на продажбената и сервизната си мрежа отвън територията на пазарите, на които участва сега, Lynk & Co ще разчита на компанията SEE AG, за която споделят, че разполага с дългогодишен- над 30 години, опит на пазарите в Югоизточна Европа, и ще извършва ролята на вносител и дистрибутор за Югоизточна Европа.

Към настоящите пазари, на които участва - Швеция, Холандия, Белгия, Германия, Испания, Франция и Италия, първите два нови пазара, на които ще бъдат налични за закупуване продуктите на Lynk & Co ще бъдат Румъния и Гърция.

От Lynk & Co обаче анонсират, че сега за преглеждат проекти за лансирането на продуктите на марката в Словения, Хърватия, България, Сърбия, Босна и Херцеговина, Черна гора, Северна Македония, Косово, Албания и Молдова, и това се чака да се случи до края на 2024 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР