Днес китайският председател Си Дзинпин изпрати поздравително послание до форума

...
Днес китайският председател Си Дзинпин изпрати поздравително послание до форума
Коментари Харесай

Китайският председател изпрати поздравително послание до форума „Лантин“ в Шанхай

Днес китайският ръководител Си Дзинпин изпрати приветствено обръщение до форума „ Лантин “, който стартира в Шанхай под мотото „ Модернизацията в китайски жанр и светът “.

Китайският водач показва, че модернизацията е непрекъснат блян на жителите на сегашен Китай, както и обща фантазия на народите по целия свят. Реализирането на модернизацията в една страна би трябвало да съблюдава освен общите закони на модернизацията, само че и да дава отговор на изискванията в самата страна. Ръководейки китайската нация, в продължение на доста години ККП е намерила пътя за китайското развиване, отговарящ на изискванията в страната, и сега я модернизира в китайски жанр за възраждането на китайската нация. В края на посланието Си Дзинпин показва предпочитание дружно с останалите страни да се възползват от опциите, които предлага китайското развиване и да градят общността на споделена орис. 

Форумът бе проведен взаимно от Китайската асоциация за обществена дипломация, Китайския национален институт по външни работи и управата на Шанхай. В него вземат участие представители на държавни управления, мозъчни тръстове и медии от близо 80 страни.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР