Днес Кирил Десподов беше представен официално като ново попълнение на

...
Днес Кирил Десподов беше представен официално като ново попълнение на
Коментари Харесай

Кирил Десподов: ЦСКА винаги ще е специален за мен, разбирам феновете на този отбор

Днес Кирил Десподов беше показан публично като ново попълнение на Лудогорец. Ето какво сподели пред медиите националът на България:

" Щастлив съм, че съм тук - в Лудогорец! Благодаря на управлението, че направиха всичко допустимо, с цел да ме привлекат в тима. Разбрахме се доста елементарно и бързо, откакто се свързаха с мен и Каляри. Имах други предложения преди тазци от Лудогорец, само че клубовете не съумяха да се схванат с Каляри. Лудогорец се свърза с мен на 4 октомври вечерта, като на другия ден се разбрахме. Аз съм тук чартърен, като има доста висока откупна уговорка. Ръководството на Лудогорец ще реши дали да се възползва от нея, в случай че са удовлетворени от мен.

Аз съм на 23 години, скоро ставам на 24 години. Идвам тук, с цел да играя. Ще дам всичко от себе си. В Лудогорец има доста положителни футболисти, конкуренцията на всеки един пост е доста сериозна. Радвам се, че ще работя с положителни треньори и футболисти, и толкоз професионално.

За мен ЦСКА постоянно ще си остане нещо доста особено. Там съм играл три години. Тези три години, тази страст, която са ми дали почитателите, отношението на клуба към мен, защото от него направих трансфер в Европа, в никакъв случай няма да бъде заличена или забравена. Не е приятна обстановката, която стана в последните дни, толкоз ненавист и обиди по мой адрес. Аз обаче ги разбирам. Тази обстановка се случва на всички места по света във футбола. Нито съм първият, нито последният. Всичките тези години, в които съм играл за ЦСКА, е било от сърце и с страст. Животът на футболиста не е елементарен. Той би трябвало да бъде виновен за себе си и към фамилията си, като взима най-правилното решение за кариерата си. Не всичко е по този начин, както наподобява извън. Нормална е реакцията им, защото не обичат Лудогорец ", сподели Кирил Десподов.
 Кирил Десподов: Добре съм душевен, нямам никакви проблеми
Кирил Десподов: Добре съм душевен, нямам никакви проблеми

" Унгария не бяха по-добри от нас "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР