Днес КИА представи впечатляващия прототип SP, който дебютира пред широка

...
Днес КИА представи впечатляващия прототип SP, който дебютира пред широка
Коментари Харесай

Прототипът Kia SP направи дебюта си на Autoexpo 2018

Днес КИА показа впечатляващия първообраз SP, който дебютира пред необятна публика по време на AutoExpo 2018, дружно с още 16 модела от гамата на марката.

Концептуалната разработка SP е нов почерк в моделната гама на КИА, предопределена особено за индийския пазар. Южнокорейската компания започва продажба на транспортни средства в Индия от втората половина на 2019г. Вдъхновен от индийското завещание и просвета, оборудван със модерни технологии, прототипът SP е доказателство за проектите на КИА да показа коли, които да отговорят на потребностите и спецификите на индийския пазар.

Футуристичният SUV е предопределен за младите консуматори, които търсят съвършената композиция от очебийно динамична визия, нападателен дизайн, съвременни технологии и функционалност. Съчетанието от величествен екстериор, състезателен профил и солидно лъчение без подозрение ще сложи нови стандарти за представителите в компактния SUV сегмент в страната.

Питър Шрайер, Президент и Главен дизайнер, КИА Моторс Корпорейшън, разяснява: ‘През последните няколко години SUV моделите са желан избор измежду индийските автомобилни консуматори. С комбинацията от комфорт, функционалност и офроуд характерности, имаме намерение да превземем SUV сегмента с нашия напълно нов модел, който ще сложи нови параметри в автомобилния пазар. Все отново SP е концептуална разработка, само че серийният модел ще бъде доста близо до това, което виждате тук на AutoExpo 2018.’

Kookhyun Shim, Изпълнителен шеф и CEO, КИА Моторс Индия (КМИ), сподели: ‘С наслаждение стъпваме на автомобилния пазар в Индия, която цели тази година да се трансформира в петата най-голяма стопанска система в света. Ние от КМИ сме разчувствани от старта на активността в толкоз удобно за страната време. Прогнозите сочат, че единствено след няколко години Индия ще се трансформира в един от най-големите автомобилни пазари в света. Ние сме тук, в Индия, с цел да бъдем част от историята на триумфа, чието начало бе сложено от прогресивни държавни политики и тактики за стабилно развиване. И ние сме тук с цел да спечелим доверието и сърцата на хората посредством предлагането на стилни, удобни и високотехнологични транспортни средства с марка КИА.’

SP Concept - The New Dress Code For Indian Roads - #KiaInIndia pic.twitter.com/xUIbnFETSJ
— Kia Motors India (@KiaMotorsIN) February 7, 2018
Гамата на КИА показана по време на AutoExpo 2018 включва:

Пиканто – Цветен градски автомобил с добавено улеснение и комфорт за жизнерадостно шофиране, въздушни възглавници включени в общоприетото съоръжение и извънредно невисок разход на гориво.

Рио – Компактен автомобил със спортно лъчение, удобен и пестелив. Притежател на интернационалните оценки, сред които влиятелен бронзов орден от U.S IDEA Design Awards.

Стоник – Предназначен за потребителите, които живеят на цялостни обороти, обичат приключенията, преодоляват граници, КИА Стоник внася порция прохлада в сегмента на компактните, градски кросоувъри.

Черато – Иновации, модерни технологии и съвременен.

Сийд – Какво се случва когато носителят на редица награди за европейски дизайн се комбинира със състезателен контур и функционалност на седан? Отговорът е КИА сийд. Модерният екстериорен и интериорен дизайн притегля погледите и приканва потребителите да споделят удоволствието от шофирането.

Соул ЕВ – Първият напълно електромобил на КИА, стилен и екологичен.

Каденца – Грабва вниманието и надвишава упованията. Класическа грациозност. Изискан жанр.

Стингър - Със своята завладяваща външност Стингър е знак на нова епоха от очебийно динамичен стайлинг, high performance характерности и безапелационно държание на пътя.

Мохаве – Без значение по какви пътища шофирате и какви са атмосферните условия, Мохаве ще обезпечи вашето успокоение и комфорт. Автомобилът, на който можете да разчитате постоянно и на всички места.

Соренто – Моделът е съвършеният отговор към тези, които не се задоволяват със стандартите, а постоянно чакат повече: величествен дизайн, новаторски технологии и безспорен ангажимент към качеството във всеки подробност.

Спортидж – Този SUV модел с подготвеност ще се погрижи както за безпроблемното напредване в градския трафик, по този начин и за уикенд завършения. Една прелестна композиция от нововъведения, комфорт и дизайн от международна класа.

Гранд Карнивал ще Ви води до място, където атрактивен дизайн и интелигентни характерности се съчетават с надълбоко схващане за вашите практични потребности, уют и комфорт.

Ниро плъгин – Niro Plug-In Hybrid Electric Vehicle е последваща стъпка в електрическата еволюция.

Оптима Хибрид – С грациозен, изтънчен и ергономичен дизайн, КИА Оптима се откроява в сегмента на първокласните коли, като подсигурява оптимално пътно държание и отлична спестовност на гориво.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР