Днес Кейт Мидълтън и принц Уилям отбелязват годишнина от тяхната

...
Днес Кейт Мидълтън и принц Уилям отбелязват годишнина от тяхната
Коментари Харесай

Кейт и Уилям празнуват 9 години брак - slava.bg

Днес Кейт Мидълтън и принц Уилям означават годишнина от тяхната женитба. Двамата си споделиха „ Да “ преди девет години, а през днешния ден се радват на три деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

За да отбележат този ден 38-годишната Кейт и 37-годишният Уилям разместиха фотоси от своя акаунд в Instagram с архивни от сватбата. Двамата благодариха на всички за голямото внимание и положителните пожелания.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж припомниха с фотосите за обилното празненство в Уестминстърското абатство. Събитието бе следено от милиони почитатели по целия свят. Този ден се трансформира в празник във Англия. Самата гала се сравнявала по значимост със сватбата на принц Чарлз и принцеса Даяна.

На фотосите е запечатан момента, когато принц Уилям и Кейт напущат Уестминстърското абатство. Булката е в прелестната рокля от Alexander McQueen, а също по този начин е със фамилната светиня – тиарата от Елизабет Втора от Cartie. На една от фотосите се вижда и напълно младият принц Хари, както и братът и сестрата на Кейт – Джеймс и Пипа.

Източник: тialoto
БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР