Днес Кейт Мидълтън е абсолютната фаворитка на кралицата и нейната

...
Днес Кейт Мидълтън е абсолютната фаворитка на кралицата и нейната
Коментари Харесай

Когато Кейт откаже на кралицата

Днес Кейт Мидълтън е безспорната любимка на кралицата и нейната бъдеща заместничка. Херцогинята на Кеймбридж стана част от кралския двор с концепцията, че един ден ще бъде дамата до краля на Англия. Но връзките сред нея и Елизабет Втора не всеки път са били гладки.

Според нова книга за кралския двор, която ще излезе скоро и носи името Battle of Brothers, Кейт Мидълтън е отклонила първата покана на кралицата да чества дружно с кралското семейство Коледа в имението Сандрингам. Това се е случило през 2006 година, когато с принц Уилям към момента са просто гаджета, само че от цели пет години.

Елизабет Втора персонално е поканила бъдеща си снаха, нарушавайки кралския протокол , съгласно който единствено законни членове на фамилията могат да участват на коледния обяд.
 Снимка 482073

Тогава Мидълтън учтиво е отказала под предлог, че не е редно да бъде на събирането, тъй като даже към момента няма годежен пръстен. А, съгласно създателите на книгата, просто по този метод се е надявала да накара Уилям да направи идната крачка във връзката им , предава Express.
 Кейт Мидълтън, принцеса Шарлот и евтината рокля от Zara на дъщерята на херцогинята
Принцеса Шарлот по стъпките на Кейт

Каквато майката, такава и дъщерята

Самата кралица също е провела диалог с внука си и го е посъветвала по-скоро да узаконят връзката си с Кейт , с цел да не попадат повече в сходни неуместни обстановки. Няколко месеца по-късно идва късата им разлъка, а годежът - чак през 2010 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР