Днес, като част от тематичния и първи по рода си

...
Днес, като част от тематичния и първи по рода си
Коментари Харесай

Kia показа концептуалните си електромобили EV3 и EV4

Днес, като част от тематичния и първи по рода си за марката Kia EV Day, марката показа пред света две нови концептуални разработки, с които показва бъдещото развиване на своето напълно електрическо портфолио.

Успоредно с премиерата на новия сериен модел , Kia разкри и първите детайлности към EV3 и EV4. Първият от електрическите автомобили има за цел да предложи преимуществата от флагмана EV9, само че в доста по-компактен размер, до момента в който при EV4 главният акцент е дизайнът.

И при двете нови концептуални разработки, и най-много в техните интериори, от KIA са наблегнали доста съществено върху устойчивостта на употребяваните материали и цветове, като подчертават върху естественото боядисване с корени и орехови черупки, осигуряващи неповторими тоналности.

По отношение на развиването на портфолиото си електрически автомобили, от KIA споделят, че задачата е основаване на богата гама с цени в диапазона от 30 000 до 80 000 щатски $, включително и серийни версии на EV3 и EV4.

В Европа, Kia ще концентрира напъните си върху производството на дребни и средноразмерни електрически автомобили, до момента в който това на по-големите ще бъде главно в Китай. Стратегически създадени за разрастващите се пазари електрически модели пък ще се сглобяват в Индия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР