Днес капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос получи приза “Седем

...
Днес капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос получи приза “Седем
Коментари Харесай

Рамос: Трябва отново да се слеем с Бернабеу, защото много сме отчуждени

Днес капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос получи наградата “Седем звезди на област Мадрид” за най-хубав испански състезател в района за миналата година. След церемонията той приказва по разнообразни тематики, свързани с отбора.

За своя гол номер 100: “Голът се прави оценка повече персонално, в сравнение с обществено. Защитниците би трябвало да предотвратяваме головете, само че аз съумях да отбележа значими попадения и това е от огромна изгода, тъй като помогнах на тима да завоюва трофеи. Гол номер 100 е нещо значимо. Така мога да върша тези отпразнувания, които толкоз ми харесват.”

За прехвърляния през януари: “Вече знаете, че това не е отбора за мен. Не зависи от нас, играчите. В тренировките не преставам напред.”
@SergioRamos has now scored 100 career goals:

@RealMadrid: 80
@SeFutbol: 17
@SevillaFC: 3

Absolutely ridiculous numbers for a defender. pic.twitter.com/Ig9ZdzH2Br
— SPORF (@Sporf) January 10, 2019 За формата на тима: “Футболът е резултати и към този момент знаем, че за Реал Мадрид две равенства значат рецесия. Трябва да се подобрим, колкото можем, да реализираме два положителни резултата, с цел да се успокоят всички, и най-много още веднъж да се слеем с “Бернабеу”, тъй като сме отчуждени, а това не трябва да е по този начин, тъй като по този метод даваме преимущество на съперниците. Не е добре нито за почитателите, нито за нас. Винаги сме били едно и би трябвало да възстановим това.”

За атмосферата към отбора: “Не би трябвало да ги има мълчанието и подозренията, които ни нанасят огромна щета. Трябва да си решаваш проблемите вкъщи и по този начин направихме през вчерашния ден.”

За Иско: “Трудна обстановка. Всички желаят да играят. Решенията са на треньора. Винаги се приказва за девятката, за вратаря… това е Реал Мадрид. Трябва да подхранваме пресата и по тази причина сме тук, с цел да не скучаете.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР