Днес към 15.10 часа е подаден сигнал за тежък пътен

...
Днес към 15.10 часа е подаден сигнал за тежък пътен
Коментари Харесай

Такава неделя България не помни, труповете вече са 8!

 Днес към 15.10 часа е подаден сигнал за тежък пътен случай сред Тир и три леки автомобила, станал в регион на Драгоман. Към мястото незабавно са ориентирани полицейски екипи. Според първичната информация от злополуката е умрял лидерът на камиона. Започва оглед на местопроизшествието.

Пътят Драгоман-Калотина е краткотрайно затворен за придвижване на моторни транспортни средства и в двете направления, оповестяват от пресцентъра на министерството на вътрешните работи.

По този метод за последното денонощие починалите към този момент са осем. Шестима от тях изгубиха живота си след пътнотранспортни катастрофи, момче на 17 години - след съдбовен опит за фотография, а млад мъж - в устрема си да смени изгоряла крушка в заведение.

Най-напред денят стартира със злокобната злополука на пътя Пловдив-Пазарджик, при която умря 16-годишно момче от Ракитово. След това от пътя Варна-Бургас долетя черната новина, че в пъклен конфликт са починали майка и дете. Серията не спря дотук, тъй като в столицата други двама млади изгубиха животите си в две обособени произшествия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР