„Днес жените все по-малко позволяват да бъдат огъвани от системата

...
„Днес жените все по-малко позволяват да бъдат огъвани от системата
Коментари Харесай

Моника Белучи: Жените днес отстояват гласа си

„ Днес дамите все по-малко разрешават да бъдат огъвани от системата и това трансформира всичко. Не се опасяват, отстояват гласа си “. Това твърди Моника Белучи във връзка изборите в живота, които прави една жена. Актрисата и модел, която твърди, че не се срами от професионалното занятие, което е направила преди години, се появи на корицата на най-новия брой на Elle – Италия.

Звездата посочи, че няма нищо срещу щерка ѝ да тръгне по нейните стъпки, само че би желала да я защищити от някои практики в този отрасъл.

„ Когато бях на 20 на една фотосесия ми се случи нещо доста неприятно. Решиха, че една невероятна haute couture рокля би могла да ми стои по-добре и ме попитаха за какво не отслабна. В последна сметка взеха мен, а не различен модел, само че аз несъмнено не дадох всичко от себе си и не се усещах добре “, изяснява тя.

По думите на Белучи, тя се старае да поучава 14-годишната Дева Касел, само че и да не натрапва прекалено много мнението си: „ Тя е дребна, само че не е дете, би трябвало да почитам избора ѝ, само че и да ѝ дам да разбере, че съм до нея, че постоянно ще вардя гърба ѝ. Трудно е да намериш съвършения баланс в родителството, никой не ни учи по какъв начин да станем другари с децата си, само че в същото време да останем техните бдителни родители “.

Наскоро дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел стана лице на акция на Dolce & Gabbana. По този мотив, нейната майка посочи, че дребното ѝ момиче към този момент е готово за сходна крачка.

„ Одобрявам го, тъй като Дева наподобява подготвена. Тя обича от време на време просто да прави всякакви неща, с които да бъде въвлечена в света на възрастните, а след това още веднъж се връща към юношеството си и учебното заведение. Иска да пробва и от двата свята “, споделя още Моника и прецизира, че синът ѝ Леони също е много артистичен.

Според Белучи, която сега е свободна, една жена не трябва да губи дребното момиченце, което носи в себе си. „ Ако можех да се върна обратно, въпреки всичко бих желала да прегърна своето малко Аз – момиченцето Моника. Едно нещо в децата постоянно ми е било безпределно благо – по какъв начин не могат да изразят това, което се случва вътре в тях – това, което усещат. Уверена съм, че те схващат и усещат всичко, само че не могат да претворят тези страсти в думи. А в един миг ние забравяме тази детска линия, която в миналото е била и наша “, споделя тя.

Източник: tialoto
Снимка: reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР