Днес жената не е просто домакиня. Тя не се задоволява

...
Днес жената не е просто домакиня. Тя не се задоволява
Коментари Харесай

10 любими цитата от сериала Отчаяни съпруги

Днес дамата не е просто стопанка. Тя не се задоволява с битовите отговорности, грижата за децата и клюкарстването с комшийките си.

В нея се роди нуждата да се образова, да пътува, да се социализира, да бъде сполучлива персона и отвън стените на дома си.

Така тя захвърли тигана и изцапаната с тесто престилка и се въплъти в облика на амбициозна бизнес дама.
 Кожата ти го заслужава: премахни грима и почисти лицето си единствено с едно придвижване - с мицеларна вода 3 в 1 от NIVEA Edna предлага Кожата ти го заслужава: премахни грима и почисти лицето си единствено с едно придвижване - с мицеларна вода 3 в 1 от NIVEA
Може би на това се дължи огромният интерес към сериала "Отчаяни съпруги ", който започва в българския ефир на 14 февруари през далечната 2005 година.

Сюжетът преплита детайли на драма, комедия, тайнственост, трилър и ирония , които са наложителна фалшификация в всекидневието на всяка жена.

Нека си напомним за какво се влюбихме в този сериал с 10 вдъхновяващи цитата в нашата изложба.

Един от тях гласи: "От момента, в който се събудим заран, досега, в който си легнем вечер, животът ни е изпълнен с въпроси. Повечето изискват елементарен отговор и бързо се не помнят. Но други са сложни за задаване, тъй като се опасяваме от отговора. "

>>> Към галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР