Днес изтича срокът в СДС за номиниции на кандидати за

...
Днес изтича срокът в СДС за номиниции на кандидати за
Коментари Харесай

СДС праща Любов в листата на ГЕРБ

Днес изтича срокът в Съюз на демократичните сили за номиниции на претенденти за евродепутати за общата листа с ГЕРБ. 
 Румен Христов: Съюз на демократичните сили и ГЕРБ - да не забравяме Каденабия  ГЕРБ и Съюз на демократичните сили дружно на евроизборите. Борисов: Разпоредил съм да им се дадат 2 места
На Национален съвет в събота сините дефинираха 26 март, 11 часа, като финален късмет в централата на партията да се внесат номинираните имена. Кандидатурите се утвърждават дефинитивно от НИС на Съюз на демократичните сили.

Най-вероятно избираемото място в общата листа с ГЕРБ ще заеме Любов Панайотова, директор на Фондация " Европейски институт ", научи OFFNews. Фаворитът за мястото Владимир Кисьов е отказал изрично номинация за Брюксел на форума на Съюз на демократичните сили предходната събота в Ловеч. 

Любов Панайотова е шеф на Фондация Европейски Институт. Тя зае поста през септември 2009 година, като дотогава беше програмен шеф на Европейския Институт от 2001г.

От 1992г., в Министерството на търговията и промишлеността, се занимава с разнообразни страни на интернационалните действия и процеса на присъединението на България към Европейски Съюз. Тя взе участие в договарянията за Централното европейско съглашение за свободна търговия, Европейската зона за свободна търговия и доста двустранни съглашения за търговски вложения.

Г-жа Панайотова е заместник-министър на стопанската система от 1999г. до 2001г. и член на главния екип за присъединението на България към Европейския Съюз- началник на следните четири работни групи – свободно придвижване на артикули, индустриална политика, дребни и междинни предприятия, отбрана на потребителите.

Тя е способена по въпросите свързани с acquis communautaire (общото първично и вторично законодателство на ЕС), интернационалните връзки и има необятен опит в работата с разнообразни клонове на камарата на Стопанските съюзи, масмедиите и въпросите свързани с Неправителствени организации и Европейски Съюз. Панайотова е преподавател по Европейска интеграция с ненапълно работно време в УННС.

Тя е приключила магистърска стратегия по Електронно инженерство, специализирала е Ефективен мениджмънт и администрация и има тапия по Финансов Мениджмънт. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР