Днес изпратих официален отказ на искането на премиера за отстраняването

...
Днес изпратих официален отказ на искането на премиера за отстраняването
Коментари Харесай

Радев отказа официално да освободи шефа на ДАНС

Днес изпратих формален отвод на настояването на премиера за отстраняването на ръководителя на Държавната организация „ Национална сигурност “ (ДАНС), сподели президентът Румен Радев пред публицисти.

Днес на Съвета по сигурността към Министерския съвет държавното управление обосновава своите решения с анализите и позициите на ДАНС. Това демонстрира доста ясно, че главната причина не е в нарушаването на закона, а в сюжета от записа, разяснява Радев.

Премахването на дерогацията води до непростим риск за страната, сподели Радев. Той още веднъж подлага на критика и таксата за транспорт на съветски газ през България, която Народното събрание гласоподава през днешния ден.

" Всички разбори и планове демонстрираха, че едно преждевременно премахване на дерогацията води до непростим риск за недостиг на горива и скок на цени ", съобщи президентът.

" Явно в календара на сглобката попадат дати на ротации, до момента в който в календара на българските граждани  има други дати - тези на чакащите сметки и на покриване на разноски. Едно ръководство има бъдеще, единствено тогава когато се води от ползите на българските жители “, това добави Радев.

 

 

 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР