Днес излезе временната ранглиста за предстоящото дебютно издание на ATP

...
Днес излезе временната ранглиста за предстоящото дебютно издание на ATP
Коментари Харесай

Сърбия оглавява временната ранглиста за ATP Cup 2020

Днес излезе краткотрайната класация за идното дебютно издание на ATP Cup през 2020 година, което ще събере 24 отбора на съревнованието в Австралия идващия януари. Временното класиране на тимовете се базира на настоящата класация при мъжете, където водачи са надлежно Сърбия и Испания отпред с Новак Джокович и Рафаел Надал.

„ Ранглистата за ATP Cup към този момент се оформя и играчите са разчувствани от това, което им следва “, съобщи някогашният английски тенисист Рос Хъчинс в свое изказване. „ Ще бъде завладяващо да следим страните в борба в идващите месеци за местата, даващи право на присъединяване в дебютното издание на конкуренцията “, добави той.
Ранглистата ще бъде обновявана всяка седмица, когато излиза новата класация при мъжете в понеделник и ще продължи до последните два крайни периода. Първите 18 тима и техните играчи би трябвало да потвърдят своето присъединяване до 13 септември, до момента в който останалите шест имат време до 13 ноември. Домакинът на шампионата Австралия ще бъде заплатен с уайлд-кард, в случай че не се класира до първия краен период, което ще остави пет оставащи места до приключването на втория краен период.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР