Днес Иван Минчев ще изиграе последния си двубой за Берое.

...
Днес Иван Минчев ще изиграе последния си двубой за Берое.
Коментари Харесай

Звезда на Берое изненадващо напусна отбора

Днес Иван Минчев ще изиграе последния си дуел за Берое. Халфът има контракт с клуба за още една година, само че реализира съглашение с управлението на „ зелено-белите “ той да бъде преустановен с края на сегашния сезон. Причините за решението на Минчев са персонални и фамилни.

Ръководството на клуба благодари на Минчев за професионализма, коректността и за взаимната работа и му желае триумф отсега нататък, пишат " заралии ". До този миг Минчев има 88 мача за Берое, в които осъществя 9 попадения.

„ Първо бих желал да благодаря на почитателите на Берое за всеотдайността и поддръжката, която оказаха в тези три години, през които бях част от този клуб. Клуб, с който се деля с горест и несъмнено оставил отпечатък в мен. Благодаря на управлението, спортно-техническия щаб и на моите сътрудници за разбирането, професионализма, доверието, което имат към мен и взаимната ни работа. Имахме радостни и сложни моменти, само че постоянно бях воден от желанието ми за победа на терена и триумфи за Берое. Решението, което взех несъмнено бе доста мъчно и е по персонални аргументи.

Бих желал да пожелая на всички да бъдат здрави, да не престават да обичат своя тим и реализиран доста триумфи, които клуб като „ Берое “ несъмнено заслужава!

Благодаря ви за всичко! ", сподели Иван Минчев.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР