Днес искаме да поговорим за болката в петата, която може

...
Днес искаме да поговорим за болката в петата, която може
Коментари Харесай

Премахнете болката в петата с няколко ефективни народни средства

Днес желаеме да поговорим за болката в петата, която може да засегне всички нас, и нейното неприятно чувство, когато се върнем от работа.

Не знаем защо тази ужасна болежка се появява в петата, само че знаем, че това се случва, тъй като нещо не е наред с тялото ни. Умората може да унищожи тялото, както и да предизвика проблеми с кръвообращението, задържане на течности, както и доста други причини, които водят до този тип болежка.

Затова днес искаме да ви препоръчаме средства, които са изцяло натурални и ще излекуват болката в петата, без значение от нейната тежест.

Това са най-хубавите средства за унищожаване на болката в петата:

Ябълков оцет

Всички знаем, че този артикул е една от обичаните ни съставки, само че действителността е, че играе важна роля в естествената медицина. Причината е елементарна: тази съставна част може да привлече калций, намалявайки възпалението в тази област и болката.

Времето за лечение е 1 седмица, след което ще можете да забележите непрекъснати промени.

Натриев бикарбонат

Тази съставна част е чудесна за справяне с шиповете на петата и всичко, което би трябвало да извършите, е да приготвите крем въз основата на сода и вода.

Поставете марля със сода върху петата и я оставете да попие. Правете това 2 пъти седмично и ще видите първите резултати.

Кокосово масло

Кокосовото масло е в основата на множеството натурални кремове за облекчение на дискомфорта. Всичко, което би трябвало да извършите, е да масажирате мъчителната област и да позволите на кокосовото масло да попие в кожата.

Вижте още: Вярвате или не, този плод лекува диабет, астма и холестерол

Правете процедурата всеки ден след къпане, до момента в който не почувствате разликата.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР