Днес имаше добър тон. И двете групи (ГЕРБ- и ПП-ДБ,

...
Днес имаше добър тон. И двете групи (ГЕРБ- и ПП-ДБ,
Коментари Харесай

Даниел Митов: Разговорите днес са стъпка в правилната посока

Днес имаше добър звук. И двете групи (ГЕРБ- и ПП-ДБ, бел. ред.) влязоха с задоволително ясното схващане, че пред нас стоят съществени решения. Радостно за мен е, че царува логичен разговор. Трябва доста деликатно да си мерим думите и да сме наясно, че без логичен разговор рационални решения не могат да бъдат реализирани. Това съобщи зам.-председателят на Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Ако се води някакъв диалог за общи дейности за законодателна стратегия и той се получи, идната стъпка е да се премине към управническата стратегия. Когато следим методиката на обединението ПП-ДБ, имаме нетрадиционни залитания и подходи, които изискват и малко по-нетрадиционен метод от наша страна “, сподели той в отговор на въпрос за поддръжка на втория мандат.

Митов регистрира, че Политическа партия се учат още, по тази причина от демонстрират схващане.

„ Ако диалогът, който стартира през днешния ден бъде приключен, няма значение кой ще ръководи “, акцентира някогашният външен министър.

Той отхвърли да са зачеркнали първия мандат. „ Докато не изчерпаме опциите си за диалог с ПП-ДБ, ние не вървим по различен път. Това би била най-стабилната коалиция. Разговорите през днешния ден са стъпка в вярната посока “, регистрира Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,.

Програмата най-малко на Народно събрание е да се обезпечи бюджет, сподели още той.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР