Днес имам повод да празнувам, защото имам рожден ден. Благодаря

...
Днес имам повод да празнувам, защото имам рожден ден. Благодаря
Коментари Харесай

Навръх рождения си ден: Биляна Петрова заговори за неверните според нея и Десислава Иванчева СРС-та

" Днес имам мотив да чествам, тъй като имам рожден ден. Благодаря на фамилията си, на приятелите и на всички вас, които ми вярвате, подкрепяте и ми давате сили да продължа да се боря. Надявам се на по-спокойно и щастливо бъдеще. И макар вашите хубави пожелания не мога да се усещам същински щастлива.

Сърцето ми е свито. Мафията освен открадна последните 4 години от живота ми, само че през днешния ден е следващата правосъдна борба в административния съд за 2 закононарушения осъществени против нас – издание на погрешните СРС-та и десетки документи с персонални данни в близкия до прокуратурата уебсайт „ Правен свят “,, някогашен зам.-кмет на “Младост ” от екипа на Десислава Иванчева във Facebook.
Ще бъде ли осъден дисциплинарно ръководителят на Апелативния спецсъд поради делото " Иванчева "?
Дали ще бъде отворено дисциплинарно дело против ръководителя на Апелативния профилиран съд Георги Ушев или няма - това ще взема решение Съди...

Чувствам се безсилна и обезверена. Първо, би трябвало да бъде разпитан тогавашният шеф на уеб страницата Веселин Иванов, който в този момент е основен ПР на Иван Гешев. Но лицето е неоткриваемо за съда, тъй като не мога да посоча домашния му адрес и ЕГН! Второ, Инспекторатът към Висш съдебен съвет отхвърля обстоятелствата, ЗАЩОТО НЕ ЗНАЯТ КАК съдебна експертиза ОТВАРЯ ЛИНК. При заплати над 10 000 лева месечно е прекомерно комплицирано да кликнеш с мишката върху линка. Няма да се откажа, ще продължа да пребивавам и да се боря. Благодаря на всички ", добавя още тя.

През април 2018 година двете бяха арестувани в емблематична акция на Специализирана прокуратура, КПКОНПИ, полиция посред центъра на София и държани с часове пред камери и фотоапарати. Делото против тях, тръгнало по сигнал на строителния бизнесмен Александър Ваклин, мина през две правосъдни инстанции – Специализираният и Апелативният профилиран съд, които ги признаха за отговорни за желан (а АСНС и за получен) рушвет. Като стъпиха главно на показанията на Ваклин и на данните от специфични разследващи средства (СРС), работили месеци по отношение на кметиците, само че не записали “основните ”, съгласно претекстовете на присъдите, диалози сред тях.

Влезли в действие присъди обаче няма, тъй като не се е произнесъл Върховният касационен съд. И презумпцията за невиновност е в действие.

" Стотици страници записи на диалози, добити със специфични разследващи средства (СРС), удостоверяват корупционните дейности и тоталния безпорядък в община " Младост " при ръководството на отстранената кметица Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова, уличени дружно с някогашния кмет на региона Петко Дюлгеров в настояването на рушвет в размер на половин милион евро от строителния бизнесмен Александър Ваклин ".от СРС по делото на Иванчева и Петрова.
Преобръща ли се към този момент делото " Иванчева " или сагата занапред ще се заплита?
Ходът на делото " Иванчева " като че ли се трансформира, поради случилото се на съвещанието тази заран. Две основни неща станаха факт, съобщи р...

Внимателен прочит на оповестеното демонстрира, че най-малко в него няма на никое място пожелан непосредствено от Иванчева и Петрова рушвет от Ваклин .

На предходното съвещание на съда по делото беше показан запис от особено разследващо средство (СРС), който. Става въпрос за диалог сред строителния бизнесмен Александър Ваклин, който е главният очевидец на спецпрокуратурата против Иванчева и Петрова, и незнаен мъж.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР