Днес имахме разговор с Кирил и това, което се съгласихме

...
Днес имахме разговор с Кирил и това, което се съгласихме
Коментари Харесай

Иванов: Следващият парламент ще е силно нацепен. ГЕРБ, Възраждане и ДПС трябва да са извън властта

Днес имахме диалог с Кирил и това, което се съгласихме и двамата е, че няма безрискови сюжети - нито изборите са подобен, нито има някакъв елементарен метод с третия мандат ще се реконстриура коалиция, която да държи ГЕРБ, Движение за права и свободи и Възраждане отвън изпълнителната власт. Съгласихме се да се забележим и да проведем една доста задълбочена полемика, по какъв начин може да се случи това. Това съобщи водачът на " Демократична България " Христо Иванов във връзка със декларираната позиция на Демократична България да опита да извърши третия мандат.

Когато подметнах концепцията за технократски кабинет, имах поради да няма министри, които са партийни пратеници в дадени министерства, които да се преглеждат като феодални владения. Мисля, че сме длъжни да опитаме, безапелационен е Иванов.

Следващият парламент ще бъде мощно нацепен. ГЕРБ и Движение за права и свободи би трябвало да стоят отвън властта, смята водачът на Демократична България.

Нямате сътрудник. Хората са изпълнени с нетърпимост към самата концепция за завръщане на ГЕРБ на власт. ГЕРБ не престават да бъдат в тежка изолираност, обърна се Христо Иванов към Бойко Борисов.

" Намираме се в доста комплицирана обстановка. Или би трябвало да опитаме с третия мандат да вършим доста мъчно ръководство, или ще би трябвало да тръгнем към изборите с доста непредвидим край. С Кирил през днешния ден сме провели един превъзходен диалог да имаме отговорно партньорство към страната и нищо друго няма значение ".

В момента, в който властта не предстои на надзор, тогава има благоприятни условия за корупция. Практиката демонстрира, че там, където има предпоставки за корупция, рано или късно тя се случва. В кабинета имаше предпоставки за корупция. Тази структура съдържаше доста фактори за съдружен разпад, показа още Христо Иванов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР