Днес имах удоволствието да усетя атмосферата и да бъда част

...
Днес имах удоволствието да усетя атмосферата и да бъда част
Коментари Харесай

Цветанов присъства на сватбата на холивудския актьор Бен Крос и българската му приятелка Деана

Днес имах удоволствието да усетя атмосферата и да бъда част от сватбатата на холивудския артист Бен Крос и неговата дългогодишна другарка от Русе - Деана.

Това написа на персоналната си страница във Facebook ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Ето какво още показа той за сватбата:

"Тържеството се организира по време на Международния фестивал на фолклорната носия в Жеравна. Младоженците се венчаха по остаряла българска традиция, бяха облечено в национални носии и съблюдаваха всички български традиции. Бракосъчетанието на новото семейство извърши кметът на Котел Коста Каранашев, който им пожела здраве и дълъг фамилен живот.

Радостен съм, че фестивалът в Жеравна става емблема на Котел и цяла България. С всяка минала година фестивалът става по-вълнуващ и зареждащ. Благодаря на Христо Димитров, началник на отбор „ Българе” и кмета на Котел Коста Каранашев, че ни дават опция да се върнем със столетие обратно и да се докоснем до бита на предците ни. Хубаво е, че има доста младежи, деца и даже бебета, които са облечени с български национални носиии. Това значи, че те привикват с традициите ни още от дребни. Всеки, пристигнал тук, демонстрира своето желанието да се върне 150 години обратно и да усети атмосферата на нашите предци ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР