Днес Илко Желев, момчето, което загина на АМ "Хемус" малко

...
Днес Илко Желев, момчето, което загина на АМ "Хемус" малко
Коментари Харесай

Погребение вместо рожден ден за Илко, който загина в среднощно меле на "Хемус"

Днес Илко Желев, момчето, което почина на Автомагистрала "Хемус " малко след среднощ на 22 юни, е щяло да има рожден ден, оповестява Varna24.bg, базирайки се на опечалените близки.

"Днес трябваше да празнуваш рождения си ден, момче! Понякога животът е неправдив, взима от нас положителните хора, тези, които пълнят сърцата ни с позитивни страсти! Онези, които оставят сърцето си за другите и не желаят нищо в подмяна. Почивай в мир, ще липсваш на всички! ", показа близка на младежа в обществената мрежа.



На една от споделените от Илко фотоси надпис гласи: "Не карай по-бързо от своя ангел страж! ", благопожелание, което за жалост младият мъж е пренебрегнал самичък.

От видео, качено от негов другар в обществената мрежа излиза наяве, че младежът е бил фен на рисковите завършения.

Припомняме, че съгласно информация от пресцентъра на полицията на 22 юни към 00:30 часа, на Автомагистрала "Хемус ", в региона на Аксаково, в посока София, е зародило ПТП. 26-годишният лидер на мотоциклет "Хонда ", при придвижване с несъобразена скорост, губи надзор над МПС и се блъска в л.а. "Пежо ", движещ се попътно. Вследствие на случая мъжът е умрял на място.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Илко бе заровен в 10 часа тази заран в Девня.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР