Днес и утре ще се проведат изслушванията на кандидатите за

...
Днес и утре ще се проведат изслушванията на кандидатите за
Коментари Харесай

Днес и утре са изслушванията на кандидатите за генерален директор на БНР

Днес и на следващия ден ще се проведат чуванията на претендентите за общоприет шеф на Българското национално радио в Съвета за електронни медии.

Петима са утвърдените за последния кръг, а представянето на концепциите им ще бъде от 9.30 до 17 часа, по реда на подаване на заявките им за присъединяване в състезанието в Съвет за електронни медии, а точно - Светослав Костов, Митко Димитров и Валерий Тодоров. В четвъртък пред комисията ще се явят последните двама претенденти – Даниела Манолова и актуалният общоприет шеф на БНР Александър Велев.

Съгласно признатите от Съвет за електронни медии правила чуванията са обществени, управляват се от ръководителя на медийния регулатор и ще се предават непосредствено на интернет страницата на БНР и радио Бинар.

Кандидатите ще показват концепциите си, след което всеки член на Съвета има право да зададе въпросите си. Предвидена е опция за въпроси и от представители на БНР. В паузите сред представянията Съвет за електронни медии дава опция за въпроси и на останалите присъстващи публицисти.

Съветът за електронни медии ще вземе решението си кой ще бъде общоприет шеф на публичното радио в петък.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР