Днес и утре са решаващи дни и може да стане

...
Днес и утре са решаващи дни и може да стане
Коментари Харесай

Гарелов за 47-ото НС: Днес и утре са решаващи дни, може да стане изненада, която да обърне каруцата


Днес и на следващия ден са решаващи дни и може да стане някаква изненада, която да обърне каруцата. Ако някакви персонални егоистични претекстове попречат на общо взето постигнатото съглашение, ще бъде злополука и не знам дали ще имаме нов парламент. Това съобщи пред bTV журналистът Иван Гарелов.

„ ГЕРБ ще бъде доста мощна съпротива, уповавам се това да бъде в изгода от тях “, добави той.

Според политолога Георги Харизанов по време на диалозите сред партиите не е имало конкретика за сформиране на държавно управление.

„ Мисля, че това е ясно и се видя. Това бяха едни секторни кръгли маси, в които се нахвърлиха доста обещания и хрумвания. Тези, които звучаха добре бяха признати. Там, където имаше разногласия, се сподели, че ще е направи спомагателен разбор и ще се приказва по-нататък, явно не пред камери “, добави той.
Според политолога доцент Даниел Смилов концепцията на първата фаза от договарянията е била да се покаже доброжелателност и задоволително препокриване сред стратегиите. По думите му тя си е изиграла ролята, а сформирането на кабинета към този момент става на лидерски срещи.



„ Не мога да си показва причина, заради която един от най-важните постове в страната (б.р. ръководител на НС) ще бъде подложен на някакво инцидентно гласоподаване “, съобщи Христо Панчугов, учител политически науки в Нов български университет.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР