Днес и утре под моста Чавдар за първи път се

...
Днес и утре под моста Чавдар за първи път се
Коментари Харесай

Георги Георгиев на Фестивала за графити: Да разграничим изкуството от вандализма

Днес и на следващия ден под моста " Чавдар " за първи път се организира МОСТЪ - Фестивал за графити и улично изкуство, заяви във Facebook ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев, който участва на събитието.


В рамките на два дни ще можете да видите всички форми на графити изкуството, да участвате в надпревари за всички възрасти, в демонстрации и открити уроци за начинаещи, уточни той.


" Фестивалът е част от програмата на общински съвет за разпространение на графити изкуството и ограничаваме на вандализма върху публични здания. С наше решение създадохме свободни пространства, на които графити артистите да се изявяват.
За да възстановим образа на града, изцяло гратис почистваме фасади на жилищни и частни здания в историческия център, които са надраскани. Важно е да разграничим графити изкуството от вандализма ", посочи Георгиев.


И благодаря на Константин Кръстев от 0511, с който организирали събитието, както и на Йоан и Диляна от Фондация Visionary, с които работили през цялото време. Адмирации за екипа на Анатоли Илиев от Фондация Sofia 2018 - Европейска столица на спорта, добави ръководителят на СОС.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР