Днес и големият фаворит на Световното първенство по футбол 2018

...
Днес и големият фаворит на Световното първенство по футбол 2018
Коментари Харесай

Световно по футбол 2018: Бразилия - Швейцария

Днес и огромният любимец на Световното състезание по футбол 2018 - Бразилия , ще изиграе своя първи мач на съветска земя. Съперник на петкратните международни първенци е непредвидимият отбор на Швейцария, като дуелът стартира в 21,00 часа и е на " Ростов Арена ". Срещата може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg .
За последно Бразилия губи първия си мач на Мондиал през далечната 1934 година, когато на шампионата в Италия губи от Испания с 1:3. " Селесао " е единственият тим, който не е пропуснал нито едно международно състезание. 2. Швейцария играе на четвърто следващо Световно. През 2006 и 2014 година те се класираха на осминафиналите, през 2010 година заеха трето място в групата си. Най-голямото им постижение на Мондиали е през 1954 година, когато на четвъртфиналите губи от Австрия с 5:7.
Бразилия е в серия от 11 мача без загуба. За последно тимът на Тите загуби от Аржентина преди към година. В последните си 5 мача " Селесао " не са позволили нито един гол, завоюва 4 пъти и един път записа тъждество - с Англия. Големият въпрос към " селесао " е дали Неймар ще стартира като титуляр, откакто през вчерашния ден Тите съобщи, че не е подготвен на 100%. В другия лагер селекционерът Владимир Петкович разполага с много порядъчен състав с играчи, които се подвизават в тимове от огромните европейски шампионати. Големите звезди в отбора са Джердан Шакири, Стефан Лихтщайнер, Гранит Джака и Валон Бехрами, които ще би трябвало да поведат отбора напред.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР