Днес Hyundai ще представи за първи път изцяло електрическата версия на компактния

...
Днес Hyundai ще представи за първи път
изцяло електрическата версия на
компактния
Коментари Харесай

Днес Hyundai представя електрическата KONA

Днес Hyundai ще показа за първи път изцяло електрическата версия на компактния си SUV модел KONA. Електромобилът, който е първия по рода си в сегмента, е част от плануваните 15 нови екологични модела в световен мащаб, в това число напълно електрически, plug-in хибриди, хибриди и употребяващи водородно гориво, които компанията ще стартира на пазара до 2020 година.

По-малко от час преди премиерата на електрическата версия на Hyundai KONA е известно, че автомобилът, който ще бъде лансиран на пазара през лятото, ще предложи на потребителите водещ в класа пробег и ще бъде разполагаем в две версии на задвижването.

Kona Electric ще има две разнообразни версии на силовия елемент, предлагайки на клиентите един от най-мощните електрически мотори на пазара с водещ в класа пробег от съвсем 470 километра (вътрешна цел според регламента WLTP) и страхотно развлечение при шофиране. Допълнително водачите ще се възползват от необятен набор функционалности за улеснение и свързаност, както и от технологии за активна сигурност и помощ при шофиране.



Световната премиера на електрическата версия на Hyundai KONA можете да проследите
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР