Днес Hyundai разпространи първата информация за изцяло новото си и най-малко SUV

...
Днес Hyundai разпространи първата
информация за изцяло новото си и
най-малко SUV
Коментари Харесай

BAYON: Hyundai показа най-малкото си SUV предложение

Днес Hyundai популяризира първата информация за напълно новото си и най-малко SUV пазарно предложение, наречено BAYON.

BAYON, който от Hyundai дефинират като кросовър SUV, е с съществени габарити дължина 4180 мм, ширина 1775 мм и височина от 1490 мм и по този начин се трансформира в чудесно предложение за градска подвижност. Междуосието на автомобила е 2590 мм, което допуска и достатъчно вътрешно пространство за пътниците откъм гърба, кагато се налага по-продължителен пробег.

Разработен с концепцията за потребностите и очакванията на европейските потребители, BAYON ще се предлага с избор между 15-,16- и 17-цолови джанти, девет екстериорни цвята, включително и пилотният за модела Mangrove Green, а търсещите по-персонално осъществяване на екстериора могат да си поръчат противоположен таван Phantom Black.



Интериорът на BAYON се отличава с индиректна система за осветяване, 10.25-инчов инструментален панел и 10.25-инчов мултимедиен екран или 8-инчов Display Audio екран, който предлага безжична синхронизация на мобилен телефонApple CarPlay или Android Auto. Допълнителна функционалност предлага и интегрираната бордова система Hyundai Bluelink Connected, която предлага свързаност с приложение за мобилен телефон и произлизащите от това удобства за отдалечена работа и осведоменост.

Н взаимозависимост от желанията на клиента и равнището на съоръжение, в екипировката на Hyundai BAYON могат да бъдат открити системи за повишение на безопасността и комфорта като система за следване на пътното платно, адаптивен круз надзор, образован ограничител на скоростта, автоматизирани фарове, паркинг помощник и други.



По отношение на гамата задвижващи агрегати, BAYON ще се предлага в хибридна (48V) еднолитрова T-GDi версия в мощностни варианти 100 и 120 конски сили, като тук клиентите имат опция да избират между 6-степенна ръчна и 7-степенна роботизирана предавателна кутия. Налична също по този начин и трансформация на модела с 1.2-литров MPi мотор с 84 консик сили и 5-степенна ръчна трансмисия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР