Днес HYUNDAI обяви плановете си за стратегическо партньорство с един от лидерите

...
Днес HYUNDAI обяви плановете си за
стратегическо партньорство с един от
лидерите
Коментари Харесай

HYUNDAI с изцяло автономни коли до 2021 година

Днес HYUNDAI разгласи проектите си за стратегическо партньорство с един от лидерите в региона на системите за автономно ръководство при автомобилите- Aurora, и анонсира проектите си за пазарно лансиране на напълно самостоятелни коли до 2021 година.

От Hyundai разясняват, че сътрудничеството между двете компании ще стартира с интегрирането на технологиите за автономно ръководство на Aurora в специално разработени за задачата коли на марката, които ще бъдат включени в тестови стратегии и пилотни планове в няколко града.

Първоначалната цел, която са си поставили от Hyundai е лансирането на автономни коли от Ниво 4, които не се нуждаят от каквато и да било човешка намеса, включително и визуално наблюдение върху протичащото се около превозното средство, за естественото си опериране на пътя. Първият автомобил на марката, който ще получи за тест тази технология ще бъде представител на компанията, оборудван с напълно новата водородна задвижваща система на компанията.

“Знаем, че бъдещото на превоза е автономно, а самостоятелните технологии за управление би трябвало да бъдат потвърдени като ефективни в същински условия, с цел да се ускори тяхното въвеждане по един безопасен и огромен метод ”, коментира Уонг Чул Янг, вицепрезидент на Hyundai Motor.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР