Днес хората много лесно се разделят с ненужните неща –

...
Днес хората много лесно се разделят с ненужните неща –
Коментари Харесай

Хляб, снимки и още 6 неща, които са забранени за изхвърляне

Днес хората доста елементарно се разделят с ненужните неща – просто ги изпращат в кофата за отпадък. Не всичко обаче е за изхвърляне, не по метода, по който сме привикнали

Преди век-два всичко е било напълно друго и е имало своето пояснение – даже и това, което е било предопределено за изхвърляне.

Някои неща, под боязън от несгоди, неприятен шанс и даже гибел, не е могло да бъдат изнесени от къщата. Още по-неприемливо било предметите, които са били за изхвърляне, да попаднат – инцидентно или не – в непознати ръце или да бъдат разграбени от птици. Суеверните хора и до през днешния ден се вслушват в това, което бабите ни са разбрали по сложния метод.

Всеки самичък си преценява дали да има вяра в научно необясними преценки или не. Но има лист с неща, които, както се счита, просто изрично не могат да бъдат изхвърлени.

Косата и ноктите са ключът към нашата сила

Ако попаднат в ръцете на недоброжелатели, те могат да бъдат употребявани за осъществяване на злокобни ритуали: любовни заклинания или други, свързани със здравето и просперитета на човек. Освен това има мнение, че в случай че някоя птица откри кичур коса и я употребява като строителен материал за гнездото си, тогава индивидът, на който принадлежи косата, ще бъде малтретиран от мощно главоболие.

Хлябът от дълго време е най-важното, което всеки от нас слага на трапезата

Хлябът е и знак за разцвет, защото наличието му постоянно е символизирало удовлетворен живот. Не може да се изхвърли. И до ден сегашен това даже не е знак, а по-скоро респект към предците, които са полагали доста старания, с цел да го „ изкарат “, и са се отнасяли почтително даже и към последната коричка самун.

Солта е знак на живота, шанса и фамилното благополучие

С нея може да се излекува и, назад – да се навреди на човек. Като я заемате или изхвърляте, вие умишлено поемате риска да се отървете от вашето благоденствие.

Предмети, свързани с религията

Икони, кръстове, религиозни книги и амулети постоянно са били считани за благосъстоятелност на фамилията и са се предавали от потомство на потомство. Да се ​​отървете от тях е нежелателно.

Снимките носят забележителна информация за индивида

Снимките, на които има един или няколко индивида, са директен канал към тяхната сила. С тяхна помощ даже некомпетентен вълшебник ще може да повлияе на биополето на индивида, изключително в случай че този недружелюбен маг е злоумишлен. Затова фотосите не могат да бъдат изхвърлени.

Сватбена рокля и воал

В никакъв случай едното или другото не би трябвало да се изхвърлят, камо ли да се изгарят, защото това може да се отрази извънредно отрицателно на брачния живот, да подкопае физическото положение, психическото равновесие и финансовото благоденствие на фамилията. И в случай че предадете тези сватбени аксесоари по завещание, тогава има риск да дадете и фамилното си благополучие дружно с тях.

Портфейл

За да разберете дали би трябвало да изхвърлите остарелия си портфейл, би трябвало да си припомните какъв брой постоянно са били намирани пари в него, тъй като този аксесоар има специфична връзка със притежателя си – силата на просперитета. Ето за какво, в случай че по-рано постоянно сте били удовлетворени от сумите в него, тогава е по-добре да не бързате да се отървете от него, с цел да не загубите благосъстояние, а просто да го приберете някъде и да употребявате новия по предопределение.

Часовник

Опасно е да изхвърлите часовник, получен като подарък от обичан човек, тъй като по този метод съзнателно провокирате спор и вероятно спиране на връзките с него.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР