Днес херцогинята на Съсекс празнува своя 41-ви рожден ден. Вдъхновителката

...
Днес херцогинята на Съсекс празнува своя 41-ви рожден ден. Вдъхновителката
Коментари Харесай

Животът на Меган Маркъл в снимки - вижте нашата галерия!

Днес херцогинята на Съсекс чества своя 41-ви рожден ден. Вдъхновителката на милиони дами, същинска пепеляшка, която срещна своя принц, продължава да бъде себе си и даже най-консервативната монархия не съумя да я пречупи. Напротив - след нея животът в кралския замък към този момент в никакъв случай няма да бъде същият. Тя вечно ще остане в историята като смуглата хубавица и холивдуска актриса, която съумя да открадне сърцето на непоправимия ерген принц Хари и даже го накара да зареже живота си на Острова и да се пренесат дружно в родината ѝ - Съединени американски щати.

Целият свят с любознание следи всяка нейна крачка, а възторгът от стилните визии, които тя показва, я трансформират в фешън деспот!


Меган Маркъл е родена на 4 август 1981 година в Лос Анджелис. Освен като брачна половинка на принц Хари, Меган е известна и с актьорската си кариера. Маркъл беше омъжена за кинорежисьора Тревър Енгелсън, с който се разделиха през май 2013 година

Актрисата съумя да завоюва сърцето на принц Хари. През 2018 година двамата подписаха брак, а на 6 май 2019 година се роди и синът им Арчи.

Днес Меган и нейният принц водят самостоятелен живот в Съединени американски щати и се борят за свободата и триумфа си. И макар че пътят им по никакъв начин няма да е елементарен, едно не можем да отречем - Меган Маркъл е жена, която умее да въодушевява обичания си да взима смели решения. Тя е дама с темперамент, заслужен за почитание и по случай рождения ѝ ден, взехме решение да ви покажем израстването ѝ в нашата. Вижте фотоси от детската градина и бала ѝ до последния ѝ кралски ангажимент!
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР