Днес гледахме 8 часа цирк при патриотите, който ще продължи

...
Днес гледахме 8 часа цирк при патриотите, който ще продължи
Коментари Харесай

Валерия Велева: ОП показаха, че не стават за властта

Днес гледахме 8 часа цирк при патриотите, който ще продължи и на следващия ден. Три са били точките, по които те не са се разбрали. Първата е предлагането Марияна Николова, шеф на кабинета на Валери Симеонов, да заеме вицепремиерския пост. Това е вбесило Волен Сидеров и той е напуснал съдружния съвет. Втората точка е била желаната оставка на Красимир Каракачанов от Волен Сидеров. Третата точка е била, че в случай че не се схванат между тях, би трябвало да се върви към предварителни избори.

Това разкри в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия журналистът Валерия Велева, която разяснява тематиката за последните кавги и раздори при Обединените патриоти. "Валери Симеонов и Волен Сидеров са подобен вид хора - те не могат да не се карат. Сега, в случай че Валери Симеонов се върне като народен представител, би трябвало да напусне някой от "Атака ". Това също ще докара до земетресения. Днес се карат и не могат да се схванат за предлагането за нов вицепремиер. Те не могат да схванат, че от това зависи стабилността на страната. Тези хора са във властта, само че не стават за властта. Оперативна програма сега са на ръба да влязат в един нов парламент. В момента и улицата е фактор. След всички тези кавги, улицата ще откри своите водачи, послания и настояванията ѝ ще изкристализират. Това не значи обаче, че тези водачи и послания ще бъдат положителни ", добави тя.

Гост по тематиката беше и политологът Димитър Димитров. "ОП се държат като деца в детска градина. Този метод на кавги понижава шанса им да бъдат пълностоен сътрудник в ръководството. Въпросът е по кое време ГЕРБ ще реши да приключи взаимоотношенията с тях. Аз обаче не преставам да настоявам, че няма да има предварителни избори. Всички губещи ще се опитат да удължат хоризонта на този парламент. Протестите на улицата се провеждат и поддържат от хора, които могат да си го разрешат финансово. Вижда се, че в София хората са апатични към тези митинги, като изключим този на майките с деца с увреждания ", съобщи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР