Днес, главният прокурор на Република България Иван ГешевИван Стоименов Гешев

...
Днес, главният прокурор на Република България Иван ГешевИван Стоименов Гешев
Коментари Харесай

Иван Гешев подписа Споразумения за сътрудничество с АПБ и КСБ

Днес, основният прокурор на Република България Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във подписа съглашения с ръководителя на Управителния съвет на Асоциацията на прокурорите в България (АПБ) Евгени Иванов и с ръководителя на Камарата на прокурорите в България (КСБ) Петко Петков.

Двете съглашения плануват съдействие сред Прокуратурата и съсловните организации за взаимни начинания, регулярни образования за повишение на професионалната подготовка на прокурорите и следователите, продан на информация, периодически срещи и съвещания.

Иван Гешев насочи предложение до Данаил Кирилов

Председателите на АПБ и КСБ се ангажираха да срещат от време на време основния прокурор и управлението на Прокуратура на Република България с настоящите действия на двете организации, с подхванатите дейности по въпроси на правосъдната промяна, отбрана на обществените и професионални права на своите членове.

От своя страна господин Гешев се ангажира да спомага на двете организации при реализацията на техните начинания.

Ръководството на Прокуратура на Република България ще дава за прилагане зали и образователни бази за осъществяване на семинари и образования, както и ще обезпечава и поддържа включването на магистрати в мероприятия на съсловните организации, при изискване, че деянията не попречват осъществяването на служебните отговорности на участниците.



На фотографията: Петко Петков, ръководител на Камарата на следователите (КСБ), Мария Павлова, член на КСБ, основният прокурор Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във, следователят Стефан Петров, представителят на основния прокурор Сийка Милева, следователят Ясен Тодоров, следователят Владимир Петров (отляво надясно)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР