Днес гласувах за град, свободен от корпоративни зависимости и демократичен.

...
Днес гласувах за град, свободен от корпоративни зависимости и демократичен.
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Днес гласувах за град, свободен от корпоративни зависимости

Днес гласувах за град, свободен от корпоративни зависимости и либерален. Това сподели претендентът за кмет на София Ваня Григорова.

Гласувах за град, в който всеки да бъде подобен, какъвто е, и да не се тормози от това. Гласувах за град без ненавист, в който не сме изгубили човешкия си образ и в който можем да се гледаме очи в очи, сподели още Ваня Григорова.

Смятам, че е време претендентите да млъкнат, с цел да дадат думата на гласоподавателите. Ние имахме опция да приказваме, да дадем изявленията и да дебатираме,когато желаеме и когато не ни е боязън от съперника, сподели още претендентът.

Гласувах с възприятие на вяра, заредена от ентусиазма и силата, която виждам у хората – на пазара, на работното им място, на улицата. Силно се надявам през днешния ден хората да намерят претекст да отидат до урните и да са разбрали, че от тях зависят идващите 4 години, сподели още Григорова.

Кандидатът за кмет на столицата акцентира, че в този момент е времето, когато жителите би трябвало да схванат какво в действителност е демокрацията.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР