Днес германската коалиция провежда среща за обсъждане на мерки в

...
Днес германската коалиция провежда среща за обсъждане на мерки в
Коментари Харесай

Германия обмисля да отдели €75 млрд. за борба с климатичните промени до 2030 г.

Днес немската коалиция организира среща за разискване на ограничения в транспортния бранш, които целят да подсигуряват, че страната ще извърши задачите си до 2030 година в битката с климатичните промени, осведоми " Дойче веле ".

Част от предложенията включват данъчни отстъпки и дотации за усилване закупуването на електрически коли, строителство на нови велоалеи, възстановяване на публичния превоз, поощряване потреблението на различни горива и възобновяване на железопътната мрежа.

75 милиарда евро могат да бъдат изхарчени до 2030 година, съгласно предлагането на транспортното министерство, забелязано от ДПА и " Зюддойче цайтунг ".

Но държавното управление наподобява е разграничено по какъв начин да балансира регулациите, стратегиите за насърчаване и налога върху въглеродните излъчвания.

Социалдемократическата партия разгласи ясно, че пакетът за отбраната на климата може да докара до раздробяване на обединението, защото в случай че не бъде открито безапелационно решение, държавното управление губи легитимността си.

На 20 септември се чака държавното управление да показа стратегия, която ще подсигурява, че Германия ще извърши задачите в битката с климатичните промени. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР