Днес Geely Auto обяви, че след създаването на модулната CMA (Compact

...
Днес Geely Auto обяви, че след създаването на
модулната CMA (Compact
Коментари Харесай

Geely с нова модулна платформа. Съкращава времето за разработка на нов модел до 18 месеца

Днес Geely Auto разгласи, че след основаването на модулната CMA (Compact Modular Architecture) платформа с Volvo, в този момент компанията показва новата, по-компактна, само че още веднъж модулна такама BMA.

От Geely разясняват, че новата платформа е предназначена за компактни автомобили от B-сегмента, като резервира характерните за CMA параметри като висока еластичност и модулност. BMA се трансформира в действителност в резултат на работата на съвсем 100 инженера от 20 страни, а като едно от главните й достойнства от компанията показват, че с нейната приложимост, нужното време за разработката на един нов модел се съкращава от над 36 месеца до 18-24 месеца.

Новата BMA платформа е основана с идеята за клиенти, търсещи необятен, прелестен и с благоприятни условия за персонализация интериор, като може да бъде интегрирана в различни като габарити и конструкция автомобили. От Geely разясняват, че на базата на BMA могат да бъдат създадени както общоприети модели вид седан, по този начин и SUV и кросовър оферти, комбита и многофункционални MPV коли. Новата платформа дава опция за разработката на модели с междуосие от 2550 до 2700 мм и разстояние сред двете гуми от 1500 до 1600 мм.

Новата BMA платформа на Geely Auto предлага също по този начин еластичност и по повод на задвижващата система, като са възможни варианти както със общоприети двигатели с вътрешно горене, по този начин и хибридни, plug-in хибридни и напълно електрически вариации.

От Geely анонсират също по този начин, че новата платформа е създадена по този начин, че да отговори на най-високите условия по отношение на сигурността, в това число и с опция за поддържане на системи за самостоятелно ръководство от Ниво 2 и Ниво 3.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР