Днес FORD разпространи първата информация и снимки на изцяло новото си

...
Днес FORD разпространи първата информация
и снимки на изцяло новото си
Коментари Харесай

Електрическият FORD MUSTANG MACH-E с автономност от до 600 километра

Днес FORD популяризира първата информация и фотоси на напълно новото си и 100% електрическо пазарно предложение MUSTANG MACH-E, което е въодушевено като визия от легендата Mustang, и е една от 14-те електрифицирани коли, които компанията ще стартира на европейския пазар до края на идната година.

Във версията си GT, FORD MUSTANG MACH-E обещава възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за по-малко от 5 секунди, като за задачата ще се разчита на електрическа задвижваща система с мощ от 465 конски сили и въртящ миг от 830 Нм.

В взаимозависимост от модификацията си, FORD MUSTANG MACH-E, който ще дойде в Европа към края на идната година, ще предложи свободен пробег от до 600 километра, а за презареждането на батериите, бъдещите собственици на електрическия автомобил ще могат да разчитат на повече от 125 000 местоположения в 21 европейски страни, събрани в приложението FordPass Charging Network.



FORD MUSTANG MACH-E ще се предлага във версия с две (задните) и четири задвижващи колела, като най-хубавите индикатори за автономност ще бъдат реализирани при модификацията с версията с по-голямата батерия и задно задвижване. Вариантът на електромобила с по-голямата батерия и задивжване на четирите колела ще предложи мощ от 337 конски сили и 565 Нм въртящ миг.



MUSTANG MACH-E ще предложи избор сред три основни режима на поведени- Whisper, Engage и Unbridled, като при всеки един от тях ще има различни конфигурации на реакцията на автомобила, вътрешното осветяване, звука, интерфейса на бордовата система SYNC с 15.5-инчов централен екран и други.



По отношение на батериите, от FORD анонсират, че MUSTANG MACH-E ще бъде разполагаем в стандартна версия с батериен блок с капацитет от 75.7 kWh и продължен пробег с модул 98.8 kWh.



Новият електрически автомобил на Ford дава обещание и отлична употреба с две багажни отделения- предно, с съдържимост от 100 литра и функционалност за превозване на мръсни товари с последващата възможност за изцяло измиване на пространството, и задно, с още 402 литра потребен размер.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР