Днес FORD разкри първите подробности за най-екстремната версия на пикапа RANGER, която

...
Днес FORD разкри първите подробности за
най-екстремната версия на пикапа RANGER,
която
Коментари Харесай

FORD анонсира RANGER RAPTOR и за Европа

Днес FORD разкри първите детайлности за най-екстремната версия на пикапа RANGER, която ще бъде налична за закупуване в Европа. Новият RANGER RAPTOR, дебютира по време на Gamescom, а формалното му пазарно лансиране е планувано за следващата година.

Първият Ranger Raptor е създаден от спортното поделение на Ford- Ford Performance, като автомобил, който е в положение да се справи и с най-тежките офроуд трасета. Със особено проектирано окачване, високопроходимият автомобил е оборудван с 10-степенна автоматизирана предавателна кутия и двулитров EcoBlue битурбоагрегат, който генерира оптималната мощ от 213 конски сили и оптимален въртящ момент от 500 Нм.

Ford Ranger Raptor, който ще участва също по този начин и в новата игра Forza Horizon 4, се отличава от серийната версия на пикапа с напълно ново задно окачване, вентилирани предни и задни спирачни дискове с диаметър от 332 мм, гуми BF Goodrich 285/70 на спеицални 17-цолови джанти, спомагателна подподова отбрана, челна решетка с нов дизайн, ново оформление на интериора с контрастни сини шевове и други.

Ranger Raptor е оборудван също по този начин със система Terrain Management System с шест режима на работа- Normal, Sport, Grass/Gravel/Snow, Mud/Sand, Rock mode и Baja.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР