Днес FORD обяви, че за първи път в историята на

...
Днес FORD обяви, че за първи път в историята на
Коментари Харесай

Официално: Новото BRONCO идва в Европа

Днес FORD разгласи, че за първи път в историята на емблемата BRONCO, компанията ще започва предлагането на модела на територията на Европа.

Наследникът на легендата ще се предлага в лимитирано количество и на стеснен брой европейски пазари под формата на специфичната 4х4 офроуд серия Bronco 1, като първите доставки към клиенти се чака да бъдат осъществени към края на идната година.

"BRONCO е най-якия и еластичен офроудър на Ford, и неговото ново потомство съчетава ДНК-то на оригинала с най-новите технологии за придвижване по разнообразни терени и богат набор аксесоари за основаването на нова офроуд икона ", разяснява Матиас Тон, основен инженер на подразделението Вносни коли на FOrd Европа. "След големият триумф на новото Bronco в Съединени американски щати, ние сме разчувствани да внесем малко от приключенския дух и на клиентите ни в Европа ".



Новото потомство на Bronco беше показано от Ford за североамериканския пазар през юли 2020 година, като дебютира освен като един автомобил, а като семейство, отделено в напълно нова и първа по рода си напълно американска компания производител на 4х4 коли. В началото на тази година пък станахме очевидци на премирата на специалата му версия Възродената легенда се предлага с високоефективни EcoBoost мотори, особено офроуд окачване с опция за атакуване на скатове и водни трудности, повече от 200 особено създадени спомагателни детайла за персонализация и спомагателна функционалност, както и с неповторимата за сегмента 7-степенна (6+1) ръчна предавателна кутия. По-голямата част от версиите на дву- и четиривратите версии на BRONCO идват с модулен таван, детайлите на който могат да се разкачат и да се приберат на борда, както и с делими порти.

4х4 системата (базова и 4х4) за задвижване на BRONCO, която е налична при всички модификации, предлага избор от до 7 особено конфигурирани режима на работа, включително Normal, Eco, Sport, Slippery и Sand, както и Baja, Mud/Ruts и Rock Crawl в офроуд режим.

BRONCO идва също по този начин с най-хубавото във връзка с бордовата мултимедия и съгласуваност, включително и 12-инчова SYNC® 4 бордова система, както и с набор от над 1000 специфични офроуд маршрута

Бъдещите притежатели на BRONCO ще могат да избират сред 2.7-литров EcoBoost V6 мотор с 310 конски сили и 2.3-литров EcoBoost мотор с 270 конски сили, а като спомагателна екипировка е налична и 10-степенна автоматизирана трансмисия.

Bronco Sport ще стъпи на пазара със своя двигателна гама- двулитров EcoBoost с 245 конски сили и 1.5-литров EcoBoost със 181 конски сили, в композиция с осемстепенна автоматизирана предавателна кутия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР